Pitali de Bruynea što misli o dolasku Messija, dao im sjajan odgovor

Kevin de Bruyne prošli tjedan je dobio nagradu za najboljeg veznjaka u Europi po izboru UEFA-e. Malo tko se s time nije složio jer riječ je o igraču koji igra najbolji nogomet u svojoj karijeri, ali njegov Manchester City, iako je redovno jedan od glavnih, pa čak i glavni favorit za osvajanje Lige prvaka, ne uspijeva upisati neke značajnije rezultate u tom natjecanju. Upravo zato su transferi igrača u Manchester City jedna od glavnih tema pred početak gotovo svake sezone.

Upravo je to bila tema nedavno, kada je došlo do sukoba između Barcelone i Messija, a Argentinac je htio pod svaku cijenu napustiti klub. Budući da je trener Cityja Pep Guardiola, koji je prethodno s Messijem i Barcelonom obarao rekorde odličnim rezultatima, Messi je odmah bio povezan s tim klubom. Puno se raspravljalo o svemu, a čak je bilo moguće i klađenje na Messijevu budućnost.

Pred utakmicu Engleske i Belgije u sklopu UEFA-ine Lige nacija, novinari su prišli de Bruyneu s pitanjem što on osobno misli o dolasku Messija u njegov klub, na što im je dao kratak, ali briljantan odgovor: “Da vam budem iskren, nije me briga”. Nakon što su ga novinari nastavili ispitivati o tome, rekao je još i da bi Messijev transfer u City bio dobra stvar, ali i da klub već ima dovoljan broj odličnih igrača s kojima on uživa igrati tako da mu je svejedno.

Suarez smatra da će Messi završiti karijeru u Barceloni

Jedan od igrača koji je prisilno morao napustiti Barcelonu dolaskom novog trenera, Ronalda Koemana, Urugvajac Luis Suarez, nedavno je izjavio kako smatra da će Lionel Messi ostati do kraja karijere u Barceloni ako do kraja tekuće sezone dođe do nekih promjena u vodstvu kluba. Pritom je sasvim sigurno mislio na predsjednika kluba Josepa Bartomeua čiji je odnos s Messijem dotaknuo apsolutno dno. Podsjetimo, pred početak ove sezone, Suarez je potpisao za Atletico Madrid.

De Bruyne otkrio detalje o svojoj budućnosti

U ranije spomenutom razgovoru novinara i de Bruynea, Belgijanac je otkrio i kako je otvoren za produljenje ugovora sa Cityjem, ali da razgovori o tome još nisu počeli. Sasvim je sigurno da bi ga i klub htio zadržati budući da je već nekoliko godina  njihova glavna figura i nositelj igre koji je osvojio velik broj individualnih nagrada za svoje predstave. Kako kaže, vrlo je sretan u klubu, ali još nije ni s kime razgovarao o svojoj budućnosti te mu nije jasno zašto se u medijima prenosi suprotno.

Prokomentirao potencijalne osvajače Eura i Svjetskog prvenstva

Kada je upitan o tome što misli tko bi mogao osvojiti neka od idućih velikih natjecanja, istaknuo je kako smatra da je baš Engleska jedna od ekipa koja ima dovoljno kvalitete za taj podvig. Naravno, budući da igra u engleskoj ligi te ga je očekivala utakmica protiv te reprezentacije, jasno je da je ovom izjavom sigurno htio i dati kompliment svojim protivnicima.

Belgijanac vjeruje kako i njegova reprezentacija posjeduje dovoljno kvalitete otići do samog kraja gledajući na trenutni igrački kadar koji posjeduju. Tome u prilog ide i činjenica da je Belgija trenutno prvoplasirana ekipa svijeta na FIFA-inoj ljestvici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...