Pooštravanje mjera; Zabranjen koncert klape Intrade u Starom mostu!: “Novo normalno nije normalno!”

Koncert klape Intrade zakazan za 21. listopada u restoranu Stari most odgođen je uslijed pooštravanja mjera zbog sve teže epidemiološke situacije.

Najnovijom odlukom stožera nema plesa, nema stajanja i kretanja ugostiteljskim objektima bez maski na licu te okupljanja preko 50 ljudi.

Iako su iz restorana koji kvadraturom može osigurati četiri četvorna metra po gostu poručili kako se planiraju držati svih odredbi, zabave neće biti.

Zadarski stožer danas je obavijestio javnost da se na dvije svadbene svečanosti okupilo i do 200 ljudi te apelirao na naše sugrađane da se pridržavaju donesenih mjera.
“One nisu donesene kako bi nekoga kažnjavali ili donosili odluke o zatvaranju objekta, nego da bi zaštitili naše stanovništvo od zaraze koja se ponovno širi”, poručili su. Očito opečeni primjerima poput ovih, odlučili su povući još oštrije rezove.

Iz restorana Stari most oglasili su se putem društvenih mreža uz zaključak da “novo normalno” nije normalno.

– Dragi naši, unatoč našoj želji i trudu da se opustimo i uživamo uz Klapu Intrade, makar pod maskama, iako smo ispoštovali sve propisane mjere, moramo vas obavijestiti da je nastup otkazan. Zahvaljujemo na velikom interesu!!! Vaši pozivi i popunjene rezervacije u rekordnom roku dali su nam dodatni vjetar u leđa, ali što je-tu je! Važno je napomenuti da naša vrata ostaju otvorena za sve naše drage goste, kao i do sada! Prostora ima, poštujemo propisanu distancu-ako itko ima prostora-imamo mi! Ostaje nam nada i vjera da ćemo se što prije vratiti normalnom životu, jer “novo normalno” nije normalno, poručili su iz zadarskog restorana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...