VIDEO Potopio se brod kod Molata: “Zadarski ribari pronađeni kako plutaju u moru, pothlađeni, ali pri svijesti”

Ribarski brod dug 12 metara potopio se večeras između otoka Molata i Sestrunja. Na njemu su bili 52-godišnjak i 62-godišnjak iz Zadra.

Pomorska policija pronašla ih je pothlađene kako plutaju u moru. Prevezeni su u Opću bolnicu Zadar.

–  U 20.40 zadarska je policija preko Nacionalne središnjice u Rijeci i Nacionalnog pomorskog centra za prikupljanje podataka u Zadru zaprimila dojavu da se na poziciji između otoka Molata i Sestrunja potopio ribarski brod dug 12 metara. Na njemu su bile dvije muške osobe, rođene 1958. i 1968. Služba zadarske pomorske policije u 21.55 pronašla ih je u moru kako plutaju, žive, pri svijesti, ali pothlađene. Krenuli su prema Zadru gdje im je im je pružena liječnička pomoć. U dobrom su stanju, kazuje nam glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

Razlozi potonuća 12-metarske ribarice znat će se nakon provedenog očevida.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...