Prva gostujuća pobjeda ove sezone; Zadrani slavili u Osijeku, “pale” Vrijednosnice

Zadar je u Osijeku svladao Vrijednosnice rezultatom 69:78. Nakon utakmice protiv Mege Soccerbeta u Beogradu, momčad je na gostovanju u Osijeku upisala dva nova boda. Nakon odigranih pet kola Zadar ima četiri pobjede i jedan poraz. Ovo je prva gostujuća pobjeda ekipe Veljka Mršića ove sezone.

Zadar je držao vodstvo veći dio utakmice, domaćini su u prvoj četvrtini imali svoje najveće vodstvo od +5. Posljednje vodstvo slavonske ekipe je bilo kod rezultata 25:24, nakon toga ekipa Zadra nije ispuštala prednost do kraja utakmice.
Najefikasniji igrač Zadra je bio Dominic Gilbert s double-double učinkom, 13 poena i 11 skokova. Amerikanac Justin Carter upisao je 10 poena i 8 skokova. Kod domaćina, najbolji pojedinac je bio Antonio Jordano koji je upisao 20 poena.

Ivan Perinčić, pomoćni trener Zadra: “Teška utakmice za nas nakon Mornara i Mege. Osjetilo se danas da je ekipa dosta umorna. Imali smo previše izgubljenih lopti za jednu ovakvu utakmicu. Čestitke na pobjedi ali imamo još toga za popraviti.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...