Pupić Bakrač u Sukošanu na ručku zatekao Šimu Vickovića i Boru Mršića; “O čemu su njih dvojica divanili?”

Kako u svom priopćenju kaže županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač, jučer između 14 i 15 sati zajedno su objedovali u jednom restoranu u Sukošanu, dožupan Šime Vicković i voditelj krima PU Zadarske Bore Mršić.

“Istog onog krima čijih 6 djelatnika me je uhapsilo i izvršilo pretres kuće u 6 sati ujutro”, dodaje Pupić Bakrač i nastavlja:

Budući je ručak bio za vrijeme radnog vremena pretpostavljam da je službene prirode.

Što su predstavnik izvršne vlasti i represivnog aparata radili na službenom ručku? O čemu su pričali? Zasigurno nisu o mom hapšenju i smještanju kaznenog progona od strane Longina jer o tome ne bi smjeli. Zasigurno nisu ni o malverzacijama u energetskoj obnovi objekata sufinanciranih od strane županije gdje već gotovo godinu dana nisu ispitani osumnjičenici, svjedoci niti izuzeti dokazi (lažni računi) jer ni o tome ne bi smjeli.

O čemu su onda njih dvojica divanili? S obzirom na bogatstvo vokabulara i razinu intelektualnog kapaciteta Šime Vickovića te njegovu sklonost zakulisnim radnjama to je pitanje koje me eto baš intrigira. Nadam se da će intrigirati i Antona Dražinu načelnika PU Zadarske te da će pozvati Boru Mršića i priupitati ga o temi razgovora sa Šimom Vickovićem.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...