Sigurna vožnja na skandinavski način

Uz hygge i lagom, iz Skandinavije nam stiže nova filozofija koja spaja ljepotu putovanja i sigurnu vožnju, a zove se – Nokian!

Vulkalovi eksperti donose vam nekoliko savjeta i preporuka zašto bi za zimske ili cjelogodišnje pneumatike trebali izabrati upravo Nokianove.

1. Nokian je dizajnirao prvu zimsku gumu na svijetu

Prva zimska guma proizvedena je 1934. godine u Finskoj, zvala se Kelirengas i bila je namijenjena teretnim vozilima. Prva putnička zimska guma, Hakkapeliittas nastala je dvije godine kasnije, a obje su proizvedene u tvornici Suomen Gummitehdas Osakeyhtiö, tvrtki koja je prerasla u – Nokian.

2. Pioniri u inovativnim tehnologijama

Nokianovi inženjeri iz godine u godinu osmišljavaju, dizajniraju i patentiraju nove materijale, tehnologije i rješenja. Jedna od hvalevrijednih inovacija svakako je Aramid bočnica za SUV i kombi vozila.

3. Strogi testinzi i kontrole

Otprilike 50% troškova razvoja proizvoda potroši se na testiranje.

Tvrtka posjeduje vlastite testne centre, a na finalne rezultate ispitivanja utječu i mišljenja te doživljaji samih korisnika.

4. Rekord vožnje na ledu postignut je zahvaljujući Nokian gumama

U ožujku 2013. godine testni vozač Janne Laitinen postigao je brzinu od nevjerojatnih 335.713 km/h vozeći po ledu Botničkog zaljeva.

5. Održiva i ekološki orijentirana proizvodnja

Sredinom listopada 2020., proizvodnoj zgradi američke tvornice Nokian guma dodijeljen je je LEED v4 Silver certifikat za vodstvo u zelenoj gradnji.

6. Čak 95% korisnika preporučuje Nokian gume

Većina korisnika koja su isprobala vožnju na Nokian gumama ostali su vjerni brendu, a uz oduševljnje, dijele i zajedničko mišljenje: – „Nokian su najbolje gume koje sam ikad imao!“

7. Nokian je dostupan u Hrvatskoj

Premium Nokian pneumatike ekskluzivno možete pronaći u svim Vulkalovim poslovnicama i webshopu

Ne propustite posebnu priliku u Vulkalovim poslovnicama u kojima do kraja studenog možete nabaviti superioran Nokian WR A4 po promotivnoj cijeni!

Promocija se odnosi na dimenziju 𝟮𝟬𝟱/𝟱𝟱 𝗥𝟭𝟲, 𝗱𝗼𝘁 𝟮𝟬𝟭𝟴, pravilno skladištenu uz garanciju pri kupnji.

Više o gumarskoj revoluciji iz Finske te pogodnostima koje vam Vulkal nudi pri kupnji četiri Nokian pneumatika saznajte OVDJE.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...