oduševio

Stipe Miočić postavio objavu na hrvatskom jeziku

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Posljednja objava na društvenim mrežama Stipe Miočića postavljena je uz poruku na hrvatskom jeziku.

Više puta smo mogli čitati izjavu oca Stipe Miočića o tome kako UFC-ov prvak govori hrvatski jezik, ali da to ne voli raditi u javnosti jer nije zadovoljan njegovom kvalitetom. Stipu smo tako u izgovaranju nekih riječi njegovog “materinjeg” jezika mogli čuti tek u vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. No, sad se jedna objava na hrvatskom jeziku pojavila na njegovom Instagramu i Facebooku.

Nije sad tu riječ o nekoj dužoj poruci, ali je Stipe svakako imao plan razveseliti svoje navijače i prijatelje u Hrvatskoj i regiji pa je uz fotografiju na kojoj se nalazi sa suprugom i kćeri napisao:

“Obiteljsko vrijeme”.

Naravno da je to vrlo brzo rezultiralo pozitivnim reakcijama, a neki su čak priznali da su provjerili da nije došlo do automatskog prijevoda objave. Stipe je nakon pobjede protiv Cormiera najavio kako će nakon normalizacije situacije u svijetu svakako doći u Hrvatsku te da će posjetiti obitelj, prije svega svog oca koji joj uvijek nije imao priliku u živo vidjeti unuku. Bojan Miočić inače živi u austrijskom Linzu.

Svakako je sjajno vidjeti kako se Stipe ovakvom malom gestom, koja će svakom navijaču u Hrvatskoj puno značiti, odlučiti obratiti svima koji za svaku njegovu borbu bez problema ostaju budni cijelu noć. Kako do sada, tako svakako i u budućnosti.

Mi mu možemo uzvratiti “lajkom”. Tko zna, možda ovo postane i jedna od njegovih “najlajkanijih” poruka.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:

 

 

Možda ste propustili pročitati