Stipe Miočić postavio objavu na hrvatskom jeziku

Posljednja objava na društvenim mrežama Stipe Miočića postavljena je uz poruku na hrvatskom jeziku.

Više puta smo mogli čitati izjavu oca Stipe Miočića o tome kako UFC-ov prvak govori hrvatski jezik, ali da to ne voli raditi u javnosti jer nije zadovoljan njegovom kvalitetom. Stipu smo tako u izgovaranju nekih riječi njegovog “materinjeg” jezika mogli čuti tek u vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. No, sad se jedna objava na hrvatskom jeziku pojavila na njegovom Instagramu i Facebooku.

Nije sad tu riječ o nekoj dužoj poruci, ali je Stipe svakako imao plan razveseliti svoje navijače i prijatelje u Hrvatskoj i regiji pa je uz fotografiju na kojoj se nalazi sa suprugom i kćeri napisao:

“Obiteljsko vrijeme”.

Naravno da je to vrlo brzo rezultiralo pozitivnim reakcijama, a neki su čak priznali da su provjerili da nije došlo do automatskog prijevoda objave. Stipe je nakon pobjede protiv Cormiera najavio kako će nakon normalizacije situacije u svijetu svakako doći u Hrvatsku te da će posjetiti obitelj, prije svega svog oca koji joj uvijek nije imao priliku u živo vidjeti unuku. Bojan Miočić inače živi u austrijskom Linzu.

Svakako je sjajno vidjeti kako se Stipe ovakvom malom gestom, koja će svakom navijaču u Hrvatskoj puno značiti, odlučiti obratiti svima koji za svaku njegovu borbu bez problema ostaju budni cijelu noć. Kako do sada, tako svakako i u budućnosti.

Mi mu možemo uzvratiti “lajkom”. Tko zna, možda ovo postane i jedna od njegovih “najlajkanijih” poruka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...