U zadarskoj bolnici operiran propucani migrant; Ranio ga 69-godišnjak koji je mislio da je provalnik

U zadarskoj bolnici se oporavlja migrant koji je 24. listopada propucan u Korenici. Muškarac kod kojeg nisu pronađeni nikakvi identifikacijski dokumenti, nakon pucnjave je hitno prevezen u zadarsku Opću bolnicu gdje je operiran, a kako doznajemo od glasnogovornice PU ličko-senjske, Maje Brozičević, događaj je još uvijek u obradi.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 69-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti” u svezi s kaznenim djelom „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom”.

On se sumnjiči da je 24. listopada oko 6,20 sati na području Korenice, uvjeren da se radi o pokušaju provale u njegovu obiteljsku kuću, ispalio nekontrolirani hitac iz puške koju legalno posjeduje, a dio sačme je pogodio u nogu nepoznatu mušku osobu koja kod sebe nije imala osobne dokumente. Ozlijeđenoj nepoznatoj muškoj osobi pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje su liječnici konstatirali da se radi o teškim tjelesnim ozljedama, rekla je Brozičević, dodajući da je muškarac stabilno.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...