Zadrani putuju u Osijek; Mršić: “Čeka nas mlada momčad koja je jako talentirana”

Košarkaši Zadra nakon gostovanja u Beogradu, u srijedu s početkom u 18 sati gostuju kod Vrijednosnice Osijek u sklopu 5. kola HT Premijer lige.

Zadrani se uoči ove utakmice nalaze na prvom mjestu prvenstvene tablice s tri pobjede i jednim porazom, dok je domaća momčad iz Osijeka trenutno na desetom mjestu s jednom pobjedom i to protiv Hermes Analitice. Podsjetimo ova dva kluba odigrali su jednu pripremnu utakmicu u kolovozu, Zadar je u tom dvoboju slavio s rezultatom 79:67.

Trener Veljko Mršić moći će računati na sve igrači koji su bili na gostovanju u Beogradu.

“Čeka nas novi protivnik u HT Premijer ligi, nakon bolje odigrane utakmice protiv Mege u odnosnu na utakmicu protiv Mornara. Osijek je mlada momčad koja je jako talentirana. Protiv njih smo već odigrali jednu pripremnu utakmicu u Zadru tako da ih dobro poznajemo. Od te utakmice Osijek se pojačao, imaju Paića, koji nije igrao protiv nas i Pavlovića koji im je došao prošli tjedan. Moramo biti pravi, trebamo zatvoriti njihovu tranzicijsku igru i šut za tri poena jer imaju odlične šutere na pozicijama jedan i dva, Frye i Jordano. Također imaju dva centra koji uzimaju dosta šuteva s vanjskih pozicija. Morat ćemo biti dosta koncentrirani, odigrati dobru utakmicu, kako bi došli do pobjede,” rekao je Veljko Mršić.

“Imali smo dvije teške utakmice u ABA ligi, u petak protiv Mornara doma i već u nedjelju smo igrali u gostima kod Mege u Beogradu, tako da smo malo energetski potrošeni. Moramo u srijedu izvući maksimum kako bi utakmicu pobijedili. Osijek je dobra ekipa što su pokazali u zadnjoj utakmici protiv Splita. Moramo ući maksimalno koncentrirano kako bi došli do važne pobjede,” rekao je najefikasniji igrač protiv Mege, Martin Junaković.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...