Zadranka iz “Superpara”: “Udebljala sam se 45 kilograma. Uvijek mi ostaje još jedan reality, ‘Život na vagi'”

Zadarska pjevačica Tina Lenkić (30) sa suprugom Matom Lenkićem (37) natječe se u showu ‘Superpar’. U nedavnom izazovu muškarci su morali otkriti koje od ponuđenih stvari njihova supruga nosi u torbici. Mate je pogodio kako Tina koristi tablete za mršavljenje.

To ju je potaknulo da javno progovori o svojoj borbi s kilogramima.

– Da, da. Istina je. Vodim borbu s hranom i kilogramima od rođenja svog drugog djeteta, svoje kćeri. Nakon prve trudnoće nisam imala nikakvih problema – započela je Tina ispovijest na društvenim mrežama.

Kaže kako joj je sam početak druge trudnoće bio stresan.

– Da skratim… Komplikacije, bolnica, pa pojedeš ručak, a u posjet dođe muž. Mama ispekla kolač, baka štrudlu… Ne možeš preživjeti na bolničkoj hrani – tako uvijek mame i bake misle. A ti ležiš, ne krećeš se, voliš jesti i sve ti miriše. Tražiš još. Misliš ma lako ću ja to skinuti… Dok nisam stala na vagu prije porođaja i sestra napiše 105 kilograma. O bože, što sam si to napravila – napisala je Tina.

U drugoj trudnoći dobila je 45 kilograma, ali je mislila da će ih skinuti lagano nakon što rodi.

– Onda opet problemi. Nespavanje, priče da moram jesti da mi nadođe mlijeko, nema sad dijete… I onda dijete naraste. I što sad? Sad mogu na dijetu, ali oni bi palačinke, oni bi pohanu piletinu, frigane krumpiriće i onda mjesec dana dijete uzalud jer jednostavno volim jesti i volim hranu – kaže Tina, pišu 24sata.

Unatoč svemu, Tina se bavi sportom.

– Treninge odrađujem triput tjedno, ali sad mi oni što su govori da jedem govore da mi ne mogu kilogrami preko noći nestati. Ja inače ne vidim problem u tome da žene imaju obline, iako bih i ja sama da su malo manje. Ako ništa drugo, uvijek mi ostaje još jedan reality ‘Život na vagi’ – zaključuje Tina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...