osvojila je tržište makeup tutorialima

Naj ‘beauty’ influencerica časopisa Cosmopolitan; Zadranka Sandra: “Obazirem se samo na konstruktivne kritike, uvijek su dobrodošle”

Društvene mreže
Tamni način

Iako živimo u digitalno doba većina ljudi još uvijek ne može prihvatiti da je influencer “full time job” i da dnevnim objavljujem fotografija i storija neki zarađuju više od prosječne hrvatske plaće.

Influenceri putem svojih kanala lansiraju nove trendove, stilove, proizvode. Iako to nerado priznajemo, svi koji se koristimo Instagramom volimo s vremena na vrijeme zaviriti na neki od profila gurua modernog doba i barem nakratko uroniti u svijet lijepih fotografija, čarobnih mjesta, brendirane odjeće, sjajne šminke…

Influenceri su, htjeli mi to prihvatiti ili ne, nova generacija javnih osoba.

U kategoriji “beauty” natječaja za naj influencera 2020. godine prestižnog modnog časopisa Cosmopolitan, pobjedu je odnijela naša Zadranka Sandra Župan.

Pod imenom Sandra Miyagi ova interesantna djevojka broji više od 241 tisuće pratitelja na Instragramu.

Ako ste mislili da je Sandra od onih koji po cijele dane na kauču smišljaju što objaviti na društvenim mrežama i da joj većina vremena protječe hipnotiziranim zurenjem u ekran, grdno ste se prevarili.

Za sebe kaže da je veliki ekstrovert opčinjen prirodom te ovisnik o adrenalinu. Češće nego u četiri zida, može ju se naći pod morem, u jamama, na planinama i u zraku, a sve zahvaljujući projektu koji je pokrenula sa svojim dečkom, a koji je posvećen istraživanju manje poznatih lokacija Lijepe naše.

Što se tiče influencerskog angažmana, koji joj je tek usputan hobi uz stalan posao, kritike i predrasude ne uzima ka srcu.

Društvene mreže su novi moderan način poslovanja. Kao i kod svakog posla, koliko uložiš toliko dobivaš. Obazirem se samo na konstruktivne kritike, koje su uvijek dobrodošle, kaže nam.

Snimanjem make up tutoriala svoje pratiteljice upoznaje kako s kreativnim idejama i malim trikovima zablistati u tren.

Lice je ono što nas čini posebnima i zanimljivima, a kroz makeup to možemo naglasiti. Nastojim kroz makeup tutoriale pokazati na koji način koristim svoje lice kao platno, kazuje nam Sandra.

Ostavi komentar koristeći Facebook