Branimir Longin ošamario gosta kafića i bacio mu ortopedsku štaku; “Sad ćeš dobiti p…a ti materina”

Team manager Košarkaškog kluba Zadar, Branimir Longin, na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Zadru osuđen je zbog incidenta koji se dogodio prije godinu dana.

Kako je navedeno na e-oglasnoj ploči Općinskog suda, u presudi koju je potpisala sutkinja Lorinda Tolić, Branimir Longin je proglašen krivim jer je 3. srpnja 2019. godine oko 22 sata na terasi caffe bara „Mala luka” u Kalima narušio javni red i mir i to tako što je prišao T-V. (1973) koji je sjedio za susjednim stolom i obratio mu se riječima „sad ćeš dobiti p…a ti materina” i otvorenim dlanom desne ruke udario ga po lijevom obrazu.

Nakon toga Longin je udarenom čovjeku uzeo ortopedsku štaku kojom se služi i bacio ju prema njemu pogodivši ga u desno rame.

U daljnjem narušavanju javnog reda i mira Longina su spriječili drugi gosti lokala, nakon čega je sjeo na motor i otišao. S ovakvim ponašanjem prouzročio je uznemirenost kod prisutnih, ističe se u presudi protiv jednog od čelnih ljudi KK Zadar.

Longin se nije odazvao na dva poziva suda, pa je napadnuti 47-godišnjak u njegovoj odsutnosti svjedočio kako ga je “ničim izazvan tresnuo u glavu i gurnuo, uslijed čega je pao sa sjedalice, a bio je na štakama”. Upitan izjavljuje da nije siguran, ali misli da ga je Longin vrijeđao.

– Želim sve ovo zaboraviti, a bilo bi lijepo kad bi mi se ovaj gospodin ispričao, rekao je 47-godišnjak.

Longin je kažnjen s 675 kuna, ali iznos pada na 450 kuna ukoliko dvije trećine kazne budu plaćene u roku od 30 dana po pravomoćnosti presude.

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...