Duškova ispovijest nakon izjave o četiri zimske gume: “One su simbol propasti glazbenika”

Neka moje četiri nove zimske gume budu simbol propasti hrvatskih glazbenika! Neka se zbog njih naši političari koji se vozikaju u skupim limuzinama na naš račun zamisle i zapitaju do kojeg su dna doveli narod. Neka, dok njihovi šoferi koje mi plaćamo paze na situaciju na cesti, promisle o svojim potezima i odlukama – predlaže Duško Lokin koji je interes medija na sebe svrnuo nakon što je novinarima rekao kako na posljednji ispraćaj svog velikog prijatelja i poslovnog partnera Krunoslava Kiće Slabinca nije mogao doći jer ovog trenutka financijski nije u stanju kupiti četiri nove zimske gume.

– Ta moja izjava je, uvjetno rečeno, izvučena iz konteksta. No, apsolutno stoji i da sam ja to rekao, ali stoji i to da ovo nije bilo jedino što sam rekao dok sam novinarima objašnjavao zbog čega iz Zadra nisam došao na zagrebački Mirogoj ispratiti Kiću kojeg sam poznavao od početka 70-ih godina i naše zajedničke turneje po Njemačkoj. Nas dvojica bili smo dugogodišnji prijatelji, posljednjih petnaestak godina ja sam bio Kićin menadžer za nastupe u Kanadi i Australiji, a posljednju turneju u Australiji organizirao sam mu lani. Srce mi se paralo kad sam čuo da ga više nema, ali ja stvarno nisam mogao doći u Zagreb na njegov ispraćaj – kaže Lokin za Jutarnji list i objašnjava zašto nije rekao posljednje zbogom Kići Slabincu.

– Nije tajna da sam ja u lipnju proslavio 77. rođendan. Ja sportski živim, pazim na prehranu, nemam nekih poroka, ali nisam ni luđak koji će se praviti da ima 27 godina pa će onda hrliti na događanja na kojima se očekuje 200 ili 300 ljudi za koje ne znam s kim su proteklih dana bili u kontaktu i mogu li me zaraziti koronom. A, ne! Nastojim se čuvati i ne izlagati rizicima – ističe Lokin kojeg smo pitali kakve veze zimske gume imaju s koronom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...