Gradski rivali; Zadrani protiv Sonik Puntamike sutra traže svoju devetu pobjedu

Momčad Zadra će sutra, 17. studenoga odigrati zaostalu utakmicu 7. kola HT Premijer lige protiv gradskog rivala Sonik Puntamike. Izabranici Veljka Mršića će tražiti svoju devetu pobjedu u gradskom derbiju i nastavak pozitivnih rezultata u domaćem prvenstvu, nakon visoke pobjede protiv Splita. Sonik Puntamika nakon devet odigranih utakmica ima omjer 5-4, u prošlom kolu protiv Alkara u Sinju upisali su svoju petu pobjedu. Veljko Mršić neće moći računati na Jana Palokaja koji će propustiti drugu utakmicu zbog problema s leđima. Povratak Zadra u kultne Jazine zakazan je za sutra, 17. listopada s početkom u 19:00 sati.

“Sonik je dobro ušao u sezonu, čestitke na rezultatima koje su do sada ostvarili. U Sinju protiv Alkara su imali tešku utakmicu koju su pobijedili, tako da su oni u izrazito pozitivnom ritmu. Očekujem jednu tešku i borbenu utakmicu, energičnu i očekujem da mi budemo na pravom nivou. Dobro smo trenirali, dobro smo se pripremali za ovu utakmicu. Moramo zaustaviti njihov šut za tri poena, koji je njihovo najjače oružje i ispoštovati sve ove stvari što smo se dogovorili u pripremi,” najavio je pomoćnik zadarske klupe Ivan Perinčić.

“Sonik dobro igra ove sezone. Nadam se da će biti dobra utakmica, dobra košarka. Nama je pobjeda jedini cilj. Za košarku u Gradu Zadru dobro je što Sonik Puntamika igra na ovom nivou i mislim da će biti jedna dobra utakmica,” istaknuo je uoči gradskog derbija Dominik Mavra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...