IZNENAĐENJE U JAZINAMA Sonik Puntamika pobijedila Zadar!

Zadar je u zaostaloj utakmici 7. kola HT Premijer lige, poražen od gradskog rivala Sonik Puntamike u Jazinama, rezultatom 78:73.

Momčad Hrvoja Vlašića agresivno je ušla u utakmicu te su nakon prvih 10 minuta imali prednost od 22:10. Serija 16:0  Puntamičana u prvom poluvremenu je odlučila utakmicu, nakon što su domaćini poveli s visokih 27:10.

Vodstvo do kraja utakmice nisu ispuštali, te su nanijeli Zadru drugi ovosezonski poraz u domaćem prvenstvu. Velika razlika u korist Puntamičana je bio šut za tri poena, Sonik Puntamika je bila raspoložena s 40 posto pogođenih trica (14/35) dok je Zadar šutirao samo 16,7 posto (5/30).

U redovima Zadra Chinanu Onuaku je postigao 14 poena i 8 skokova, Mavra 16 poena i Junaković 17. Za Sonik Puntamiku Teo Petani je upisao 16 poena.

Martin Junaković, igrač Zadra:

“Sigurno je da smo bili favoriti, međutim to je košarka. Sonik je odigrao vrjunsku utakmicu, u napadu su bili tečni, zabijali su otvorene šuteve i mogu reći da su zasluženo pobijedili. Mi se već neko vrijeme mučimo sa šutem za 3 poena, ali oni su isto zadarska ekipa i to je ono što ih krasi. Odigrali su bolju utakmicu i želim im svu sreću i da i dalje ovako igraju.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...