Jedan od najboljih boraca svih vremena jasan: “Jedini kojeg želim sad je Miočić”

Jon Jones bio je tijekom ponedjeljka i utorka poprilično aktivan na Twitteru.

Bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji prvo je javno kritizirao Daniela Cormiera i njegovo razmišljanje o statusu najboljeg MMA borca svih vremena, a potom se i okrenuo na svoje planove, piše Fightsite.

Razgovarajući s fanovima, ‘Bones’ je progovorio o potencijalnom meču s Israelom Adesanyom uz zaključak kako prvak iz srednje kategorije zapravo uopće ne želi tu borbu. Ako hoćete, slobodno vjerujte u ta sranja. On se previše bojao borbe sa mnom u poluteškoj, a sad vjerujete da bi se sastao sa mnom u teškoj kategoriji? Volim kad vidim kako vam se prodaju te gluposti”, poručio je Jones.

Na zahtjev da prognozira meč Adesanye i Jana Blachowicza dao je vrlo jasan odgovor: “Iskreno, nije me briga. Za mene ne postoji ništa veće od teškaškog zlata. Zarađujem milijune od ranih dvadesetih godina i ne treba mi nikakav ‘super fight’. A borbe s likovima poput Jana i Izzyja ne čine ništa za moju ostavštinu. Osvajanje teškaškog pojasa je jedina stvar koja me može podići na još višu razinu od ove na kojoj sam sada”, objasnio je ‘Bones’ kroz dva ‘tweeta’.

A da ne bude nikakve dvojbe oko toga tko je na njegovom nišanu, Jones se pobrinuo nekoliko trenutaka kasnije jasno poručivši da je to aktualni teškaški prvak Stipe Miočić.

“Osim ogromne love, on (Adesanya) mi ne donosi ništa. Anderson (Silva) je bio čovjek kojeg je trebalo pobijediti iz te kategorije, a ne on. Sljedeći veliki potez za moju ostavštinu uključuje Stipu”, zaključio je Jones.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...