Kalmeta se nakon izbora zahvalio HDZ-ovcima na potpori: “Nastavit ću se boriti za interese Zadra i Zadarske županije”

Predsjednik ŽO HDZ-a Zadarske županije Božidar Kalmeta nakon unutarstranačkih  izbora uputio je zahvalu članovima.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Poštovane stranačke prijateljice i prijatelji,

iza nas su još jedni unutarstranački izbori, ovaj put drugačiji od dosadašnjih jer su održani u uvjetima globalne pandemije koronavirusne bolesti, ali i po tome što smo prvi puta sve kandidate birali po modelu ‘jedan član – jedan glas’, što je vrhunac demokratskih procesa.

Želim vam od srca zahvaliti što su ovi unutarstranački izbori provedeni dostojanstveno, uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera i uputa Stožera civilne zaštite. Čak i u takvim uvjetima imali smo dosta visoku izlaznost čime smo se još jednom pokazali kao ozbiljna i odgovorna stranka.

Iz ovih izbora izašli smo još jači, jedinstveniji i spremni na izazove koji nas kao stranku očekuju već u proljeće sljedeće godine na lokalnim izborima. Na njima ćemo kao i dosad, u to sam uvjeren, biti uvjerljivi pobjednici. Građani prepoznaju naš rad, našu beskompromisnu borbu za svaki kutak naše županije i nastojanje da brojnim razvojnim projektima unaprijedimo kvalitetu života svih naših stanovnika.

Koristim priliku kako bih čestitao svim predsjednicima, potpredsjednicima, izabranim članovima gradskih i općinskih organizacija, kao i izaslanicima za županijsku izbornu skupštinu.

Svima vama, drage stranačke prijateljice i prijatelji želim zahvaliti na velikoj potpori kojoj ste iskazali meni kao predsjedniku ŽO HDZ-a Zadarske županije. Vaša potpora me obvezuje i obećavam da ću se u svom političkom djelovanju nastaviti boriti za interese Zadra i Zadarske županije, a snažan i jedinstven HDZ jamac je novih uspjeha.

Vaš predsjednik Županijskog odbora, Božidar Kalmeta.”


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...