Livaković na zadnjem testu negativan, vraća se u kadar za Švedsku i Portugal

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić rekao je da ga brine što je njegova momčad olako primila tri gola u dvoboju protiv Turske u Istanbulu koji je u srijedu završio bez pobjednika 3-3.

“Bila je zaista prijateljska utakmica, šest golova, tako da s te strane mogu biti zadovoljan, jer sam vidio neke stvari koje sam htio vidjeti. Nezadovoljan sam jer smo olako primili tri gola. To je ono što me zabrinjava i što nije dobro bilo, da je taj naš defenzivni dio bio slab. To se ne smije desiti”, rekao je izbornik Dalić na konferenciji za novinare nakon dvoboja.

Objasnio je i zašto je mijenjao obrambenu postavu, ali nije želio pojedinačno analizirati učinak igrača.

“Mi smo dogovorili da Vida igra samo jedno poluvrijeme. Ne mogu i neću komentirati igre pojedinaca javno. Odradili smo svoj plan da pogledamo sve stopere koje imamo na raspolaganju, četiri defenzivna igrača, pa smo to tako napravili”, rekao je Dalić.

U Istanbulu je cijelu utakmicu branio Simon Sluga, ali već za dvoboj Lige nacije protiv Švedske u Solni svoje bi mjesto među vratnicama trebao zauzeti Dalićev prvi izbor, vratar Dinama Dominik Livaković.

“Mi smo danas uputili poziv Livakoviću i Petkoviću. Oni su danas dobili test da su negativni. Sutra će se Livaković priključiti u Stockholmu. Ako u ova dva treninga bude dobro, onda će on biti na golu. Očekujem da će biti zdrav”, poručio je izbornik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...