Livaković: “Nismo bili agresivni, moramo zaboraviti ovo i protiv Portugala dati sve od sebe”

Hrvatska nogometna reprezentacija s puno je ambicija stigla u Švedsku, a uoči utakmice često smo puta čuli kako se već u tom dvoboju želi potvrditi ostanak u elitnoj skupini Lige nacija.

Međutim, Hrvatska je bila daleko i od pobjede, ali i dobre igre, pa konačnih 1:2, odnosno pobjeda domaćina je posve zaslužena.

Nakon utakmice pred kamere Nove TV stao je povratnik u reprezentaciju, nakon kratkog izbivanja zbog koronavirusa, Dominik Livaković.

‘Prvo poluvrijeme stvarno nije bilo dobro, nismo bili agresivni, malo faulova smo radili. U drugom smo se trgnuli i bilo je puno bolje, čak smo imali i neke prilike. Ostavili smo malo više prostora iza, ali smo morali ganjati rezultat’, rekao je Livaković pa najavio dvoboj u utorak protiv Portugala koji nas je razbio 4:1 u prvom kolu ovog natjecanja.

‘Željni smo igre, igramo za reprezentaciju, da igramo dan za danom, to je reprezentacija. Moramo zaboraviti ovaj poraz i dati sve od sebe protiv Portugala u Splitu. Igramo kod kuće, nema navijača, ali kod kuće smo. Imamo želju, to je neupitno. Normalno da želimo igrati i ispraviti ovaj poraz’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...