Na nacionalnoj razini; Roko Tadin izabran za potpredsjednika sveučilišnog HSS-a

Jučer je održana Glavna izborna skupština Sveučilišne organizacije Hrvatske seljačke stranke na kojoj je za novog predsjednika te organizacije izabran Bruno Šagi, student povijesti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Kako kažu iz organizacije, ono što ih posebno veseli je izbor Roka Tadina, predsjednika Sveučilišne organizacije HSS-a Zadar na mjesto potpredsjednika na nacionalnoj razini. Time je naša mlada, ali aktivna organizacija dobila dodatno priznanje i poticaj za njen rad, priopćeno je iz  sveučilišne organizacije HSS-a.

U svom radu, Tadin će se orijentirati na materijalna prava studenata u ovim teškim vremenima za sve, a pogotovo za mlade. Ustrajat će na uključivanju studentske populacije u procese odlučivanja, kako se više nikad ne bi dogodila situacija poput one na početku koronakrize, kada su studenti izostavljeni iz sustava propusnica.

Efekti koronakrize na studentsku populaciju vidljivi su golim okom (nedostatak poslova), a mnogi će tek doći na red, zbog čega primjećujemo i pohvaljujemo povećanu aktivnost studenata u našoj organizaciji.

Ovim putem pozivaju sve studente da se aktivno uključe u procese donošenja odluka u onoj opciji koju smatraju najprihvatljivijom jer događaji proteklih mjeseci svjedoče da su najčešće zaboravljeni ili zanemareni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...