Nijemci, Slovenci i Austrijanci sve više zainteresirani za kupnju kuća na zadarskom području

Kada je riječ o inozemnim posjetiteljima oglasnika Crozilla.com zainteresiranima za stanove, u listopadu su najbrojniji bili oni iz susjedne Bosne i Hercegovine, a zatim Njemačke, Slovenije i Austrije. Oni su najveći interes pokazali za Zagrebom, a slijede ga Crikvenica, Vodice, Krk, Pula i Rijeka.

Najveća potražnja za najmom stanova vladala je u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru i Puli.

Interes za najmom pokazali su i stranci od kojih su u listopadu bili najbrojniji oni iz Bosne i Hercegovine, a zatim i Njemačke, Slovenije i Srbije. Strane su posjetitelje najviše zanimali stanovi u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Opatiji i Zadru.

Zagreb, Osijek, Rijeka, Samobor i Zadar područja su u kojima se na oglasniku Crozilla.com tijekom listopada najviše pretraživala ponuda kuća za prodaju. Kuće su zanimale i strane posjetitelje od kojih je najveći broj dolazio iz Njemačke, Slovenije i Austrije. Strance obično zanimaju kuće koje se prodaju na moru pa je tako najveća potražnja vladala za onima na Viru, a zatim u Crikvenici, Poreču i Vodicama – za koje su najviše bili zainteresirani Nijemci, dok su Slovenci najviše pretraživali Istarsku županiju i Krk.

Najveća potražnja za građevinskim zemljištima i dalje se odvija na području grada Zagreba. Pula, Poreč, Rijeka, Zadar i Samobor područja su na kojima je također vladala velika potražnja.

Za kupnju građevinskih zemljišta interes su pokazali i strani posjetitelji oglasnika Crozilla.com od kojih su u listopadu bili najbrojniji oni iz Njemačke, Austrije, Bosne i Hercegovine, te Švicarske i Slovenije. Područja koja su najviše zanimala potencijalne strane kupce su Vir, Poreč, Vodnjan i Pelješac, a slijede ih zemljišta na području Istre te Krka.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...