Ovaj vlasnik BMW-a iz Zadra i službeno je frajer!

O personaliziranim registracijskim pločicama vlada podijeljeno mišljenje. Za neke je to besmisleno bacanje novca, dok drugi guštaju u činjenici da je njihov limeni ljubimac poseban i prepoznatljiv, pa im nije problem platiti više u odnosu na standardne tablice.

Fotografija automobila dame iz metropole koja si je na pločice dala napisati ZG-Odna do danas je izazvala najviše smijeha na društvenim mrežama. S idejom je u stopu prati jedan Zadranin. Da su vozači BMW-a uvijek najveće face u društvu jasno je svima, no kada si lik na registraciju još i napiše “frajer”, onda je neporecivo da veće face od njega nema.

S ovom forom u svakom će slučaju privući poglede i nasmijati sve prisutne u prometu, no nadamo se ne i dekoncentrirati ih.

Ako vam se sviđaju ovakve ideje, evo što trebate znati. Par običnih pločica stoji 65 kuna.

Cijena pločica po narudžbi, za one koji žele print svog datuma rođenja, inicijale imena ili slično, izrađenih pojedinačno sa zadanom brojčanom i slovnom oznakom iznosi 278 kuna za par.

Puno veća cijena je za registarske pločice po izboru, u kojima je vozačima dana veća sloboda izbora raznih personaliziranih kombinacija brojki i slova.

Takve pločice stoje 2000 kuna za par ili 1500 kuna za komad, što je značajno skuplje od običnih tablica, no valja napomenuti kako je i to puno manje od 6700 kuna, koliko je par takvih pločica stajao do prije dvije i pol godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...