Povijesni uspjeh zadarskih boksača; BK Ares je najuspješniji klub ovogodišnjeg prvenstva Hrvatske

Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadete održano je na Zagrebačkom velesajmu od 06. do 09.11.2020. Boksači boksačkog kluba Ares kao jedini predstavnik iz Zadra bili su najbrojnija ekipa na PH s čak devet boksača koji su kroz cijelo prvenstvo odboksali na visokoj razini.

Osvojili su 4 zlata, 2 srebra i 3 bronce, a Andrejas Baričević osvojio je pehar za najboljeg boksača prvenstva. Ovaj uspjeh posvetili su njihovom preminulom mladom boksaču Ivanu Mitroviću.

Prvenstvo je bilo zahtjevno s velikim brojem kvalitetnih boksača. Inače, boksači boksačkog kluba Ares u nepune tri godine postojanja osvojili su 30 državnih medalja.

Prošlog mjeseca BK Ares je nastupio na Hrvatskoj boksačkoj ligi i Zagreb Openu gdje su također bili uspješni a što je bila odlična priprema za ovo PH.

Putovali su :
1.Andrejas Baricevic -zlatna medalja(pehar za najboljeg boksača turnira)
2. Mihael Baričevic- zlatna medalja
3. Marino Sudinja- zlatna medalja
4. Vid Kučan – zlatna medalja
5.Luka Matijevic – srebrna medalja
6. Niko Dražina- srebrna medalja
7. Luka Gabriel Ninčević- brončana medalja
8. Mate Milardović – brončana medalja
9. Ivan Nekić – brončana medalja

Treneri:Vedran Bajlo i Nikola Marketin

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...