Premijera predstave “Hanibal Podzemni” u Zadru, cijena ulaznice 60 kuna

Premijera predstave Hanibal Podzemni u režiji Matjaža Latina na programu je u četvrtak, 5. studenoga u 20 sati u HNK Zadar.

U predstavi igraju Alen Liverić, Ivan Jončić, Ivan Ožegović, Žana Bumber i Petra Tunjić.

Slovenski redatelj Matjaž Latin do sada je režirao više od 80 kazališnih predstava u Sloveniji i Hrvatskoj. Područje njegova stvaranja su uz kazalište, film i televizija, a uz režiju i gluma.

Prva njegova suradnja s HNK Zadar bila je uspješna i nagrađena predstava Ostavljam te (2016.) nakon koje slijedi režija predstave Tarzan u kazališnoj sezoni 2018./2019.

Hanibal Podzemni govori o skupini umjetnika u vremenu siromaštva koji prodaju dio vlastite osobnosti ubijajući umjetnost u sebi i svijetu koji ih okružuje, alegorično idući mračnom stranom života.

Predstava problematizira pitanje o pravim vrijednostima suprotstavljajući ih gomili novca koje pohlepni likovi nastoje pridobiti, nasuprot ljubavi kao istinskoj vrijednosti koja se ne može kupiti.

Ulaznice za izvedbu u petak, 6. studenoga u prodaji su na blagajni HNK Zadar od utorka, 3. studenoga u terminu od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati.

Cijena ulaznice je 60 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...