PROBOJ VIRUSA U županiji 82 nova slučaja, zaraženi djelatnici i korisnici Doma na Sfingi

Na području Zadarske županije 82 su novooboljele osobe od koronavirusa. Novozaražene osobe izolaciju provode na području gradova Zadar (31), Benkovac (4), Biograd (3), Nin (3), Obrovac (5) i Pag (6) te na području općina Bibinje (1), Galovac(1), Kali (7), Kukljica (1), Novigrad (1), Polača (1), Poličnik (4), Posedarje (3), Povljana (1), Preko (3), Privlaka (1), Ražanac (1), Sukošan (1), Sv. Filip i Jakov (3) i Zemunik Donji (1).

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 259 uzoraka, aktivni nadzor provodi se nad 1592 stanovnika, a od koronavirusa oporavile su se 54 osobe. U ovome trenutku na području naše županije imamo 1002 zaražene osobe od kojih je 505 ženskih i 497 muških osoba.

Koronavirusom zarazilo se 7 djelatnika i 11 korisnika Doma za starije i nemoćne osobe Zadar. U tijeku je testiranje svih ostalih djelatnika i korisnika.

U Općoj bolnici Zadar na svim COVID odjelima hospitalizirano je 37 bolesnika od kojih je 5 na respiratoru. U Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na moru na liječenju je 8 bolesnika s lakšim i srednjim oblicima infekcije.

U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zadarske nisu evidentirali kršenja mjere samoizolacije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...