Strukovna škola Vice Vlatkovića dobiva novi Peugeot 508; “Vozilo će nam biti izuzetno korisno”

P Automobil Import, generalni zastupnik francuske marke Peugeot, donirat će vozilo Peugeot 508 Strukovnoj školi Vice Vlatkovića u četvrtak, 12. studenog.

Budući da je marka Peugeot poznata po inovativnom pristupu razvoju vozila, na ovaj način učenicima će se omogućiti lakši uvid u suvremene tehnologije cestovnih motornih vozila. Donirana oprema bit će smještena u školskoj automehatroničarskoj radionici Strukovne škole Vice Vlatkovića u Zadru te će se koristiti u nastavne svrhe.

– Želim se zahvaliti P Automobil Importu na donaciji vozila čime su pokazali da su prepoznali važnost strukovnog obrazovanja u RH-a kao i potrebu njegova usklađivanja sa zahtjevima tržišta rada odnosno novim tehnologijama. Vozilo će nam biti izuzetno korisno jer će nam omogućiti da se stručno-teorijski i praktični dio obrazovanja naših učenika u zanimanjima automehatroničar i tehničar za vozila realizira neposredno na vozilu. Takvim oblikom nastave našim učenicima se pruža mogućnost stjecanja stručnih kompetencija potrebnih na tržištu rada, rekao je ravnatelj Tihomir Tomčić.

P Automobil Import, društvo u sastavu Grupe Emil Frey  ujedno i generalni zastupnik marke Peugeot u Republici Hrvatskoj, ovom donacijom pokazuje društvenu odgovornost, na isti način kako je to činio i prije nekoliko godina kroz humanitarnu akciju “Peugeot protiv mina” te početkom ove godine donacijom Peugeota Rifter Klinici za dječje bolesti Zagreb.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...