Studenac nagradio najstariju korisnicu Cool kartice u Hrvatskoj

Studeni je mjesec Studenca, a uz brojne pogodnosti za kupce, odličnu ponudu i nagradne igre, to je i mjesec slavlja. Naime, u pulskom je Studencu nagrađena i posebna korisnica Cool kartice. Puležanka Mirela Marin tako je sa svojih 88. godina najstarija korisnica te kartice u Hrvatskoj, a nagrada joj je uručena uz prigodno druženje ispred njene sretne trgovine.

„Već dugi niz godina kupujem u Studencu i ugodno sam iznenađena ovim divnim znakom pažnje. Pravi je to pokazatelj kako godine čovjeku uvijek mogu donijeti neko novo iznenađenje, ali i pogodnosti. Naime, svakog 11. u mjesecu mi umirovljenici zahvaljujući Cool kartici ostvarujemo popust na kupnju tako da je ovo dodatno veselje. Hvala na poklon bonu i prigodnoj torti za sve. Nastavljam kupovati u svom najdražem lokalnom marketu, a dio poklon bona ću sigurno potrošiti na svoju nećakinju koja mi je i javila sretne vijesti“, istaknula je razdragana Mirela kojoj je Cool kartica donijela poklon, a svim kupcima svakodnevno donosi uštedu pri kupnji do čak 50 %.

Studenac je u svom posebnom mjesecu također pripremio i odlične ponude u trgovinama. Tako od početka studenoga svakog tjedna u sklopu akcije „Daj pet“ nudi omiljenih pet artikala  po odličnim cijenama. Slikovito rečeno, dok su vani temperature sve niže, u Studencu su popusti viši. „Daj pet“ u kombinaciji s Cool karticom vodi do većih ušteda i većeg broja naljepnica za Program vjernosti – Gastro gušti. Program traje do 7. siječnja, a kupcima nudi izvrsnu priliku da svoju kolekciju posuđa upotpune ekskluzivnim Carl Schmidt Sohn i Vista Alegre proizvodima.

„Cijenimo naše kupce i povjerenje koje nam svakodnevno ukazuju. Drago nam je što i ovom prilikom to možemo pokazati i proslaviti. Naime, kao vodeći maloprodajni lanac na Jadranu proteklih godina neprestano ulažemo u poboljšanje svojeg asortimana, usluga, ali i posebnih promotivnih programa. Osim Cool kartice, pokrenuli smo i mnogobrojne novitete poput programa vjernosti, projekta Kupi i pokupi te usluga kao što su mogućnost slanja paketa s prodajnog mjesta i plaćanja režija, a tu je i posebna to go ponuda. Našim kupcima tako želimo ponuditi što više dodatnih mogućnosti uz običnu kupnju, a dio te nadogradnje iskustva kupovine svakako je i naš prigodni Studeni u Studencu“, pojasnila je Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca.

Studeni u Studencu još uvijek traje, pogodnosti su tu, a za one koji još uvijek nemaju svoju Cool karticu, sada je pravo vrijeme da u najbližem Studencu ispune jednostavan registracijski obrazac, preuzmu karticu i tako osiguraju sebi sve prednosti koje ona donosi naročito u ovom posebnom mjesecu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...