Trojac pao s drogom, među njima 17-godišnjak koji je nosio tri digitalne vage za mjerenje mase

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su više kriminalističkih istraživanja iz domene kriminaliteta droga, kojom prilikom je oduzeta marihuana dok se tri  osobe sumnjiče za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Tako su proveli kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, kod kojeg je pronađeno 11 komada pojedinačnih paketića s marihuanom (ukupne težine oko 13 grama), jedna tableta MDMA- Ecstasy te novčani iznos od 1.100,00 kuna za kojeg se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

Kod njega je naknadno pronađeno još 19 grama marihuane i digitalna vaga.

Droga, novac i vaga su mu oduzeti, a protiv 20-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Nadalje, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom, kod kojeg je pronađeno 80,9 grama marihuane, pakirane u pojedinačne vrećice te dvije digitalne vage za precizno mjerenje, kao i novčani iznos od 5.200,00 kuna za koje se sumnja da potječe od preprodaje droge.

Droga, novac i vage su mu oduzeti, a protiv 35-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Isto tako su proveli kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom u dobi od 17 godine, kod koje je pronađeno i oduzeto oko 115 grama marihuane i tri digitalne vage za precizno mjerenje.

Prema maloljetniku se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...