TUČNJAVA NA RELJI Državljanin Srbije razbio glavu 29-godišnjaku, ovaj mu oštetio auto; Razdvojila ih je policija

U petak, 06. studenog oko 17.15 sati u Ulici Polačišće u Zadru, došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 33-godišnjeg državljanina Srbije te 29-godišnjeg hrvatskog državljanina. Daljnji fizički sukob spriječili su policijski službenici Prve policijske postaje Zadar koji su odmah po zaprimljenoj dojavi stigli na mjesto događaja.

Nakon pružene liječničke pomoću u OB Zadar utvrđeno je kako je 29 godišnji hrvatski državljanin zadobio ozljedu glave koja je kvalificirana kao teška tjelesna ozljeda, dok je 33-godišnjak lakše ozlijeđen. Tijekom fizičkog sukoba 29-godišnjak je fizičkom snagom namjerno oštetio osobni automobil u vlasništvu 33-godišnjaka, čime mu je pričinio materijalnu štetu u iznosu oko tisuću kuna. Na mjestu događaja izvršen je očevid.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo teška tjelesna ozljeda podnosi se kaznena prijava protiv 33-godišnjaka,  te kaznena prijava protiv 29-godišnjaka zbog sumnje u kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...