Zabranit će se korištenje otvorenih igrališta, staza i sprava vanjskih teretana na Višnjiku? Karlović: “Čekamo odgovor stožera!”

Zbog novih, strožih mjera koje je jučer javnosti predstavio premijer, a koje uz zatvaranje ugostiteljskih objekata nalažu i prestanak rada sportskih centara i teretana te ograničavanje okupljanja na maksimalno 25 ljudi, građani od jutra panično zovu Višnjik s pitanjem hoće li im se zabraniti korištenje otvorenih igrališta, trim i atletskih staza, sprava vanjskih teretana…

Potvrđuje to direktor Denis Karlović.

Sukladno mjerama koje je jučer donio Nacionalni stožer, od gradskog i županijskog stožera zatražili smo pojašnjenja. Dobili smo brojne upite ljudi koje interesira mogu li i dalje koristiti vanjsku infrastrukturu. To je otvoreni boravak naših sugrađana, vrijeme se provodi na čistom zraku pa sam mišljenja da trebamo preciznije definirati mjere. Osobno preferiram šetnje i rekreaciju na zraku, jer tu nema grupiranja. No čekamo pismene upute nadležnih koje bi trebale stići tijekom dana, kaže Karlović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...