Zadar poražen od Splita, Mršić: “Donijeli smo toliko loših odluka i u obrani i u napadu”

Zadar je u 5. kolu ABA lige poražen od Splita rezultatom 66:72. Splićani su držali kontrolu nad cijelom utakmicom te se vraćaju u Split s dva boda. Najbolji igrač Zadra je bio Justin Carter s 11 poena i 7 skokova. Za Split Marko Luković je imao 18 poena i 5 skokova. Sljedeća utakmica Zadra je u četvrtak 5. studenog u 19:00h protiv Dubrave.

Veljko Mršić, trener Zadra: “Zaslužena pobjeda Splita. Split je od početka utakmice bio bolja momčad i pametnija momčad. Mi smo pokazali želju, to ne mogu prigovoriti dečkima. Međutim toliko loših odluka smo donijeli tijekom cijele utakmicu i u obrani i u napadu. U drugom poluvremenu smo poboljšali obranu, ali u napadu smo imali previše loših odluka i promašenih otvorenih šuteva, da bi se dobila utakmica. Nismo bili dobri, zaslužena pobjeda Splita.”

Ivica Skelin, trener Splita: “Zaslužena pobjeda, tijekom cijele utakmice smo bili u vodstvu i kontrolirali rezultat. Jako sam zadovoljan. Mislim da smo igrali bolje nego prošli put i moramo nastaviti napredovati. Igrali smo dobru obranu, nismo puštali lagane poene iz tranzicije i sveli smo igru pet na pet, to nam je i bio cilj.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...