Antena Zadar i ove te godine daruje tijekom cijelog Adventa, svakog dana možeš osvojiti fantastičan poklon!

Godina nikad nije bila dulja i dosadnija, a božićni blagdani u sasvim drugačijem izdanju već su pred vratima. Baš kao i prošle godine, Antena Zadar svoje slušatelje daruje tijekom cijelog Adventa – svaki dan počevši od danas, 1. prosinca pa sve do Badnjaka 24. prosinca 2020.

Nagrade su brojne, a među njihovim pokroviteljima su Studenac, Mima, Slatka Tajna, Sensa Beauty, Fizio Life, Kralj Commerce, Vulkal, Taxi Pizza Dodo, Pauza.hr, Zlatarna Manuell, Fizio Life, Beauty studio La Vie Est Belle, Modna trgovina Sutilis…

Sve što trebate napraviti je slušati 97,2 MHz i javiti se u eter radija svaki dan na broj 023/777-888 te točno odgovoriti na jednostavnu zagonetku koju će postaviti naši voditelji. Zagonetke su povezane s nagradom, a mogu biti božićni motivi ili nešto sasvim nepovezano s Božićem. Pozorno ih slušajte i brzo razmišljajte jer imate malo vremena.

Osim što ćemo podijeliti 24 nagrade, za svoj drugi rođendan (18. prosinca 2020.) pripremili smo hrpu dodatnih nagrada koje ćemo dijeliti cijeli dan. Iako nam je rođendan i trebali bi dobivati poklone, mi smo odlučili darivati vas, a vi nam možete samo čestitati i na taj nas način obradovati! P.S. Imamo i dodatne nagrade za sv. Nikolu i sv. Lucu! 🙂

Današnja dobitnica Danijela, osvojila je Studenac poklon bon od 100,00 kuna, a točno je odgovorila na sljedeću zagonetku:

“Na to mjesto idemo svakodnevno, ima sve što nam treba, a ima ga skoro na svakom kantunu u gradu. Prije pandemije koronavirusa bilo je to najposjećenije mjesto u državi, ali i svijetu”.

Točan odgovor: Dućan

Slušamo se na 97,2 MHz svaki dan do Božića! #OstanimoOdgovorni

Pravilnik Nagradne igre dostupan je na ovoj poveznici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...