Danas je 2. rođendan našeg radija!

Prije točno dvije godine u 10:30 minuta u eteru se prvi put čulo “mi smo Antena Zadar”. I od tada traje ova naša predivna priča.

Dvije godine naš radio uvjerljivo je najslušaniji gradski radio u Zadru, a od početnih problema s čujnošću, danas se čujemo na području cijele županije, ali i puno dalje – nacionalno u cijeloj zemlji.

Urednički, novinarski i orijentacijski, i dalje smo jedini medij koji nije kupljen novcima lokalne politike, moćnika, interesnih grupa i kojekakvih poduzetnika, što nam omogućava da slušateljima našeg radijskog programa nudimo isključivo objektivne, provjerene i točne informacije.

Glazbeno smo i dalje vjerni HOT AC orijentaciji glazbenog izričaja, što se pokazalo kao prava formula koja je nedostajala najlipšem gradu na svitu. Tako i nastavljamo.

Lišeni amaterizma, nabijeni isključivo pozitivom i željom za što kvalitetnijim programom, i dalje ćemo velike napore ulagati u produkciju programa i svih glazbenih segmenata, zadržavajući prepoznatu kreativu i originalnost.

I dalje obećajemo da će i bez stotina tisuća kuna gradskog, županijskog, stranačkog i podobnog novca na 97,2 MHz svirati isključivo vrhunska glazba, smijat će se isključivo vedre i zabavne osobe a ime Antena Zadar i dalje će ostati prvi izbor Zadrana kada je u pitanju vrhunska glazba i točna informacija.

Puno toga je pred nama, pa vas stoga pozivamo da nas pratite i dalje. I to ne samo na FM-u, DAB+ mreži ili online – već i na Facebooku, YouTubeu, Instagramu, TikToku, Twitteru… jer naša vjerna publika je ono odakle crpimo snagu i inspiraciju za sve ovo i puno toga više.

Hvala svima još jednom i uživajte u današnjem programu Antene Zadar, jer pripremili smo vam hrpu nagrada.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...