GOTOV OČEVID Požar s kontejnera zahvatio četiri vozila, uhićeno pet osoba!

Rano jutros oko 03.10 sati u Šibenskoj ulici u Zadru izbio je požar na četiri PVC kontejnera, te se proširio na obližnja parkirana osobna vozila. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo, javljaju iz zadarske policije u nadopunjenom priopćenju.

Provedenim očevidom na mjestu događaja utvrđeno je kako je uzrok požara djelovanje toplinske energije otvorenog plamena uslijed čega su tri kontejnera za otpad u potpunosti izgorjela dok je jedan djelomično oštećen.

 

Požar s kontejnera je zahvatio obližnja parkirana vozila, od kojih je vozilo Seat zadarskih registarskih oznaka 65-godišnjeg vlasnika izgorjelo u potpunosti dok su na vozilima zadarskih registarskih oznaka Peugeot u vlasništvu 34-godišnjaka, Suzuki u vlasništvu 34-godišnjakinje i Renault u vlasništvu 42-godišnjaka, nastala oštećenja uzrokovana toplinskom energijom.

U cilju otkrivanja svih činjenica i okolnosti povodom kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom policija intenzivno provodi kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg će se utvrditi i nastala materijalna šteta.

Tijekom dana u službene prostorije policije je dovedeno pet osoba koje se dovode u svezu s navedenim događajem, a po završetku kriminalističkog istraživanja pravovremeno ćemo izvijestiti javnost.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...