Grdović uhićen; Pijan vrludao Mercedesom s 2,33 promila pa postao rekorder vikenda

Mladen Grdović ponovno u problemima! U nedjelju ujutro oko 11 sati zaustavila ga je policijska patrola u Zadru te mu je izmjereno čak 2,33 promila alkohola u krvi!

Sve se događalo u Ulici Franka Lisice pri redovnoj kontroli prometa, a 62-godišnji popularni pjevač s neskrivenom ‘ljubavi’ prema bevandi koji je u tom trenutku vozio Mercedes, odmah je uhićen, piše Dalmacija danas.

“U nedjelju, 20. prosinca u 11:00 sati u Ulici Franka Lisice, prilikom kontrole prometa policijski službenici su zaustavili 62-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom Mercedes zadarskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,33 promila, a što je najveća koncentracija alkohola tijekom vikenda.

Vozač je smješten u službene prostrije policije do otrježnjenja nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje te je priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda uz Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama”, stoji u današnjem priopćenju PU zadarske.

24 sata u ćeliji

Grdović je prvo odveden u policijsku postaju u Zadar na otrježnjenje. U ćeliji je Grdović proveo 24 sata, do ponedjeljka ujutro je više-manje došao sebi što se tiče maligana u krvi pa je uz Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja priveden na Prekršajni sud u Zadru.

Nakon ročišta je pušten da se brani sa slobode do kraja postupka.

Vedran Strukar, PR agent Mladena Grdovića nije nam htio komentirati okolnosti ‘dok ne kontaktira klijenta’, piše Dalmacija danas.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...