KK Diadora pomaže Socijalnu samoposlugu; Kabić: “U paketima koje građani mogu kupiti su knjiga o Ćosiću, majice, šalice…”

Momci iz KK Diadora pozivaju sve sugrađanke i sugrađane da se pridružite njihovoj blagdanskoj humanitarnoj akciji prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu Zadar.

Kupnjom Diadorinih božićnih paketa na njihovom webshopu direktno pomažete ovoj akciji, jer cjelokupni iznos od prodaje paketa iskoristit će se za prikupljanje osnovnih potrepština za najugroženije.

Kao i svake godine organiziramo više humanitarnih akcija s kojima proširujemo djelatnost našeg kluba. Ove godine, uzimajući u obzir okolnosti, odlučili smo se na kampanju preko naše web stranice, točnije web shopa. Kolege koje vode marketing kluba, Duje Popović i Josip Vučetić u dogovoru s Caritasom Zadarske nadbiskupije i u suradnji sa Zadarskom tiskarom ,osmislili su božićne pakete koji sadržavaju klupske artikle po posebnim akcijskim cijenama. Paketi se mogu kupiti u rasponu od 190 do 350 kuna. U njima su majice, hudice, knjige o Kreši Ćosiću, šalice, upaljači… Napominjemo kako sav novac uplaćen za božićne pakete ide u humanitarne svrhe te pozivamo sve građanke i građane da, ukoliko su u mogućnosti, podrže našu akciju. KK Diadora i ovim putem želi svima čestit i blagoslovljen Božić, kaže Tomislav Kabić, prvi čovjek kluba.

Pomoći možete i kupnjom osnovnih potrepština kao što su ulje, brašno, sol, šećer, pašta, riža, mlijeko, konzerve, higijenske potrepštine, prašak za rublje, deterdžent za suđe, sapun, pasta za zube, kava…

Više o samoj akciji možete saznati na njihovoj službenoj stranici, gdje se nalazi i web shop.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...