Mršić na Badnjak hitno prevezen u bolnicu zbog korone, odmah je priključen na kisik

Veljko Mršić je na Badnjak hospitaliziran zbog komplikacija povezanih s koronavirusom.

Zadarski trener i izbornih hrvatske košarkaške reprezentacije Veljko Mršić na Badnjak je prevezen kolima hitne pomoći u bolnicu zbog komplikacija koje je izazvao koronavirus. Mršić je proteklih sedam dana proveo u samoizolaciji u Zadru, a onda je na Badnju večer završio u bolnici, piše Večernji list.

Kako nije uspio sniziti temperaturu i smirit kašalj pozvao je hitnu pomoć. Sada se taman nalazi najgorem periodu zaraze koronavirusom koji je od osmog do 10 dana i za koji se smatra da je najkritičniji dio bolesti. Mršićev prijatelj prof.dr. Dragan Primorac ga je savjetovao da potraži liječničku pomoć što je hrvatski izbornik i učinio.

Hitna pomoć odmah ga je prevezla na Covid odjel u zadarskoj bolnici iz koje je objavio fotografiju s maskom za dovod kisika. Mršić je i ovom slikom htio poručiti kako koronavirus nije bezazlen i upozoriti druge da se čuvaju ove opasne bolesti.

Kako doznajemo, Mršiću je nakon nekoliko sati bilo puno bolje pa je pušten doma.

Danas se osjeća bolje, temperatura se snizila, a isto je i s kašljem. Kako više nije bilo potrebe za maskom s kisikom, Mršić je sada na kućnoj njezi. Nadamo se da je najgore prošlo i da će trener Zadra bez većih problema slaviti i u ovoj utakmici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...