Na zadarskom području obustavljene 4 linije, na snazi je najviši stupanj upozorenja zbog nevremena

Na snazi je najviši stupanj upozorenja, osobito duž Jadrana, gdje su mogući udari oštra i juga i do 130 kilometara na sat.

Na moru su moguće nevere. Zbog lokalno obilnije oborine duž Jadrana moguće su bujične i urbane poplave, a orkansko jugo dizat će višemetarske valove, zapljuskivati i plaviti obalna područja!

Na zadarskom području u prekidu su 4 brodske i katamaranske linije; katamaranska linija 9405 Zadar – Mali Iž – Veli Iž – Mala Rava – Rava, brodska linija 409 Zadar – Preko od 09:30 sati.

Također, prekinuta je trajektna linija 433 Zadar – Rivanj – Sestrunj – Zverinac – Molat koja će se se obaviti 29.12.2020. po rasporedu za ponedjeljak, kao i trajektna linija 401 Zadar – Ist – Olib – Silba – Premuda, koja će se prebaciti u utorak po rasporedu za ponedjeljak.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...