Nakon raspuštanja županijskog SDP-a Erol Gaši imenovan za povjerenika

Glavni odbor SDP-a raspustio je jučer Županijsku organizaciju koju je vodila Renata Sabljar- Dračevac, a za povjerenika imenovao Erola Gašija, zadarskog gradskog vijećnika i njezinog oponenta.

Gaši će kao povjerenik stranačku organizaciju u Zadarskoj županiji voditi do lokalnih izbora, a putem Facebooka se zahvalio Predsjedništvu SDP-a i članicama i članovima Glavnog odbora na ukazanom povjerenju.

– Na današnjoj sjednici Glavnog odbora SDP-a Hrvatske imenovan sam za Povjerenika SDP-a Zadarske županije. Ovim putem se zahvaljujem Predsjedništvu SDP-a i članicama i članovima Glavnog odbora na ukazanom povjerenju. Sve odluke koje ću donositi, bit će samo i isključivo sa željom da SDP u Zadarskoj županiji raste, da se provede konsolidacija stanja na terenu te ostvari što bolji rezultat na lokalnim izborima 2021. godine. Koliko dobar? To ovisi o svima nama, ali definitivno daleko bolji nego na lokalnim izborima 2017., kada u 75 posto gradova i općina Zadarske županije nismo izašli na izbore ili nismo osvojili niti jednog vijećnika, napisao je Gaši i za ponedjeljak najavio konferenciju za novinare.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...