Psihijatrijska bolnica Ugljan Petrinji i Sisku proslijedila šleper tople odjeće prikupljen u akciji za pacijente

Nakon nestvarnih slika, kojima smo svjedočili prije dva tjedna, kada su za pacijente Psihijatrijske bolnice Ugljan prikupljene nepregledne količine odjeće, obuće i higijenskih potrepština, naš grad i županija ponovno su pokazali svoje veliko srce i empatiju za ljude u potrebi.

“Suosjećajući s ljudima koji su u samo nekoliko sekundi izgubili ono što su gradili i stvarali cijelog života, osjećamo potrebu uzvratiti zajednici kada nas treba. Obzirom da nam je stiglo pomoći u količinama koje znatno premašuju potrebe naših pacijenata, odlučili smo pun šleper tople odjeće proslijediti potrebitima u potresom stradalim područjima. Stoga smo se angažirali kako bismo izdvojili predmete koji će biti potrebni ljudima s područja Siska, Petrinje i okolnih mjesta, a isto će već danas u kasnim popodnevnim satima biti na odredištu”, rekao je jučer ravnatelj Psihijatrijske bolnice Uglnjan, Mladen Mavar.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...