Sonik Puntamika odmjerava snage s Hermes Analiticom; Vlašić: “Angažirano i koncentrirano od prve minute”

Nakon dvotjedne pauze košarkaši Sonik Puntamike vraćaju se natjecateljskim obvezama. Igrači Hrvoja Vlašića na gostovanju u Zagrebu u 14. kolu HT Premijer lige odmjerit će snage s posljednje plasiranom momčadi hrvatskog prvenstva Hermes Analiticom. Zagrepčani posljednjih sedam utakmica ne znaju za pobjedu, no igrače Zvonimira Mravka se nipošto ne smije podcijeniti, pogotovo na gostujućem parketu.

– Njihova pozicija na tablici možda i ne sugerira da je riječ o momčadi protiv koje možete imati velikih problema ako ne uđete ozbiljno u utakmicu, ali moramo biti jako oprezni. Hermes je ozbiljan sastav s dobrim pojedincima i u susret moramo ući s pravim pristupom, angažirano i koncentrirano od prve minute, kazao je u najavi susreta trener Hrvoje Vlašić.

Puntamičani bi u današnji dvoboj trebali ući osnaženi iskusnim Antom Gospićem koji je prije nekoliko dana pojačao centarsku liniju zadarske momčadi.

– Antu poznamo već dugo godina. Uostalom, i trenirao je s nama prije odlaska na Island. Svojim iskustvom i kvalitetom sigurno će nam pomoći u kratkoj rotaciji pod obručima gdje smo u proteklim kolima imali dosta poteškoća. Cvitković i Zovko, pa i Runjić koji je tu povremeno uskakao, su napravili jako dobar posao, ali dugoročno se nismo mogli osloniti samo na njih.

Utakmica se igra u subotu u Košarkaškom centru Dražen Petrović, s početkom u 15 sati. Prijenos susreta možete pratiti na HKS TV-u.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...