Šuker kaže da ne zna ostaje li Modrić u Realu, ali da ga želi spremnog na Euru

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker rekao je u ponedjeljak u razgovoru za televiziju BeIn Sports Francuska kako ne zna hoće li Luka Modrić nastaviti igrati za Real Madrid nakon idućeg ljeta no da ga očekuje spremnog za Europsko prvenstvo.

“Ne znam hoće li Modrić nastaviti igrati za Real Madrid. No očekujem da bude u formi na Euru, da se pokaže protiv Engleske na Wembleyu, te da odlično odigra turnir. Te da dođemo što je moguće dalje”, izjavio je Šuker.

Modrić, 35-godišnji kapetan reprezentacije, najstariji je igrač Real Madrida te mu ugovor istječe 30. lipnja. On očekuje produženje ugovora no uprava aktualnog prvaka Španjolske nije se očitovala o njegovoj želji. Hrvatska će iduće ljeto igrati na Europskom prvenstvu u skupini s Engleskom, Češkom i Škotskom.

Real Madrid je u subotu pobijedio Sevillu s 1-0 čime je trener Zinedine Zidane ‘došao do zraka’ nakon neočekivanih poraza protiv Alavésa u prvenstvu te Šahtara u Ligi prvaka zbog kojih se u javnosti pričalo i o njegovoj smjeni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...