Trojica muškaraca od kojih najstariji ima 82 godine fizički napali 35-godišnjaka

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 50, 53 i 82 godine, koje se sumnjiči za kazneno djelo teška tjelesna ozljeda (u pokušaju).

Naime, svu trojicu se sumnjiči da su 16. prosinca oko 14.00 sati u Rovanjskoj fizički napali 35-godišnjaka, nakon čega su dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Ozlijeđenom 35-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar te su mu konstatirane lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije. Također, liječnička pomoć je pružena i 50-godišnjaku te su mu konstatirane lake tjelesne ozlijede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo opisano u čl. 118. st. 1. u svezi čl. 34. KZ – teška tjelesna ozljede u pokušaju, sva trojica su jučer predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškom osobom u dobi od 34 godine kojeg se sumnjiči za kazneno djelo tjelesna ozljede.

Sumnjiči ga se da je 16. prosinca oko 18 sati u Lišanima Ostrovičkim, verbalno i fizički napao 25-godišnjaka nakon čega se s mjesta događaja vozilom udaljio u pravcu Zadra gdje su ga zaustavili policijski službenici te uhitili. Ozlijeđenom 25-godišnjaku pružena je liječnička pomoć te su mu konstatirane lake tjelesne ozljede.

Protiv 34-godišnjaka, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo tjelesne ozljede nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...