Urednik Potjere potvrdio kako je Hanu zabilježio za buduću lovkinju

Cijela Hrvatska priča o epizodi HRT-ovog kviza Potjera u kojoj je fantastična ekipa uspjela pobijediti lovca Mladena Vukorepu i osvojiti 135 tisuća kuna.

Posebno zaslužna za to, 18-godišnja je srednjoškolka Hana Vlahov iz Zadra, koja je u prvoj minuti osvojila 31.500 kuna, a onda je išla na višu ponudu i uspjela osvojiti čak 100 tisuća kuna.

U ovoj epizodi dogodila se i jedna zanimljiva situacija. Voditelj Joško Lokas krivo je pročitao pitanje lovcu, zbog čega se lovac pobunio da je oštećen.

Naime, pitanje je glasilo: “Koju je reprezentaciju Njemačka porazila u finalu Svjetskog prvenstva koje je poznato kao “Čudo u Bernu”, a Joško je umjesto u Bernu pročitao u “Berlinu”. Vukorepa je razmišljao nekoliko sekundi, a Lokas je na kraju ispravno pročitao pitanje. Vukorepa je očigledno dekoncentriran krivo odgovorio Švicarska umjesto Mađarska i ekipa je to iskoristila. Ta ga je dekoncentracija na kraju koštala i poraza.

– Ne smatram kako je Mladen oštećen. To vam je kao kada lopta u nogometu pogodi sudca i promijeni smjer, te da priliku protivničkoj ekipi. Činjenica jest da je Mladen bio dekoncentriran, no imao je dovoljno vremena da stigne ekipu. Na kraju mu je nedostajao jedan korak, rekao je za Večernji Igor Grković, urednik Potjere.

Grković se posebno osvrnuo i na nastup mlade Hane Vlahov, koja je i njega impresionirala.

– Nakon snimanja emisije zabilježio sam je kao kao potencijal za lovkinju – otkrio je Grković.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...