Zadar u Beogradu svladao FMP! Mršić: “Nismo se predali i vjerovali smo do kraja”

Zadar je nakon produžetka svladao FMP rezultatom 89:99.

Ovo je druga pobjeda u regionalnom natjecanju za momčad Veljka Mršića i druga pobjeda Zadra protiv FMP-a u Beogradu.

Srpska momčad je kvalitetnije otvorila utakmicu i nakon tri i pol minute otišli na vodstvo od 9:2.

Zadrani se nisu predali i cijelu utakmicu su se držali u egalu s Beograđanima. U zadnjih tri i pol minute četvrte četvrtine Zadar se borbeno vraćao u utakmicu nakon što su bili u zaostatku od -9, a do kraja četvrtine napravili su veliku seriju od 13-4 i s rezultatom 82:82 otišli u produžetak.

Zadar je nastavio s kvalitetnom igrom kao pri kraju posljednje četvrtine i zabili su čak 17 poena u posljednjih pet minuta utakmice. Zadar je imao četvoricu dvoznamenkastih strijelaca večeras.

Dominik Mavra je upisao double-double učinak s 23 poena i 11 asistencija uz valorizaciju 32. Justin Carter je imao 16 poena, 4 skoka i 5 asistencija, Kodi Justice je imao 18 poena uz četiri ubačene trice. Aleksandar Bursać je svom bivšem klubu zabio 18 poena.

Veljko Mršić, trener Zadra:

“Moram reći da je sreća bila na našoj strani. FMP je bio bolji protivnik veći dio utakmice, dobra stvar je što se nismo predali i vjerovali smo do kraja. Počeli smo bolje igrati tijekom utakmice, Justice nam je zabio važne trice. Uspjeli smo smanjiti razliku od -10 i izborili smo produžetak. Čestitam mojim momcima jer su vjerovali do kraja, ali moramo se popraviti jer smo imali dosta loših odluka u zadnje dvije utakmice. Čestitam igračima i treneru FMP-a, želim im sreću u nastavku sezone.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...