Zadarski sportaši i sportski novinari u humanitarnoj akciji za Socijalnu samoposlugu

Hrvatski zbor sportskih novinara – sekcija Zadar već 6. godinu zaredom, povodom božićnih blagdana, organizira humanitarnu akciju prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu Zadar.

“Želja nam je i ove godine uključiti što više zadarskih sportaša i sportskih kolektiva te vas ovom prilikom pozivamo na sudjelovanje u akciji. Za razliku od prethodnih godina, kada smo se svi zajedno okupljali ispred prostorija Socijalne samoposluge, ove godine, s obzirom na izvanrednu epidemiološku situaciju, molimo Vas da ne dolazite u većim grupama te da poštujete sve naputke Stožera civilne zaštite, prvenstveno glede držanja distance i nošenja maske u zatvorenom prostoru.

Koronavirus, dakako, neće zaustaviti našu akciju. Ona će se održati u petak, 18. prosinca između 9:00 i 11:00 u prostorijama Socijalne samoposluge u Samostanu sv. Frane. Najpotrebnije su stvari koje se najčešće koriste: ulje, brašno, sol, šećer, pašta, riža, mlijeko, konzerve, dječja hrana, higijenske potrepštine, pelene, prašak za rublje, deterdžent za suđe, sapun, pasta za zube, kava…

Za sve upite slobodno se obratite na e-mail [email protected] ili na broj 098/646-040 (Željko Kapelari, predsjednik HZSN Zadar).

Molimo Vas da nas o sudjelovanju u akciji obavijestite do četvrtka, 17. prosinca.

Pokažimo zajedno još jednom koliko je veliko zadarsko srce i izvan sportskih terena”, poručuju zadarski sportski novinari.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...