Zadarsku HDZ-ovku Grozdanu Perić zgrozili vapaji poduzetnika koji pale lampione i polažu vijence; “Neprihvatljivo”

HDZ-ova zastupnica Grozdana Perić neprihvatljivima je u srijedu nazvala akcije stavljanja lampiona i vijenaca pred neka ministarstva.

“To je nešto što se nikako ne može prihvatiti, jer dokazuje da oni koji to rade zapravo ne priznaju ništa od onog što se vrlo kvalitetno i promptno radi”, kazala je Perić u saborskoj raspravi na slobodnu temu.

Iako nije nikoga imenovala, jasno je da je mislila na akciju Udruge Glas poduzetnika (UGP) koja je u ponedjeljak položila vijenac i upalila lampione ispred Ministarstva gospodarstva, uz poruku da Hrvatska treba hitne i hrabre reforme.

Perić je izjavila da je, zahvaljujući Vladi, puno toga napravljeno brzo i efikasno te je sačuvan velik broj radnih mjesta.

Podsjetila je kako je za očuvanje radnih mjesta u pandemiji covid-19 do sada isplaćeno preko 7,6 milijardi kuna, do konca godine isplatit će se preko osam milijardi. Uz to, ide se i sa dodatnim mjerama, a jedna od njih su covid krediti od 1,3 milijardi kuna.

“Onda, imamo navalu onih koji smatraju da sve napravljeno do sada nije dobro pa prozivaju vladu za nešto što nije stavila u fokus”, kazala je zastupnica, precizirajući kako misli na akcije stavljanja lampiona i vijenaca pred ministarstva.

To je nešto što se nikako ne može prihvatiti, jer dokazuje da oni koji to rade zapravo ne priznaju ništa od onog što se vrlo kvalitetno i promptno radi, kazala je Perić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...