Zadranin Neven nudi apartman žrtvama potresa: “Nema veće naknade od pomoći ljudima”

U vremenu materijalnog gdje se životne vrijednosti mjere raznoraznim računicama, događaji poput današnjeg razornog potresa otvaraju nam oči i ukazuju na ona istinska dobra.
Da novac nikada ne smije stati ispred humanosti, svojim primjerom pokazuje i naš sugrađanin Neven koji je apartman ponudio onima koji su ostali bez doma. Suosjećanje i dobroćudnost jedini su apoeni koje brojimo u ovoj priči.

Imam u Zadru stan od 65 kvadrata u koji može stati do šest osoba. Opremljen je u potpunosti, ima grijanje, hlađenje, komforan je i novouređen, kaže nam Neven koji ni trenutka nije dvojio što treba učiniti.

Najmanje što mogu napraviti je dati smještaj onima kojima je potreban. Zamislite sada ljude bez doma, kako s malom djecom stoje negdje na niskim temperaturama.

Iako se bavi iznajmljivanjem, apartman će radije prepustiti potrebitima nego u džep staviti pokoju papirnatu novčanicu.

Inače se bavim turizmom i iznajmljujem apartmane, ali u ovom slučaju me apsolutno ne zanima nikakva naknada. Najveća je naknada kada nekome možeš pomoći, skromno zaključuje Neven kojem se zainteresirani s nastradalog područja mogu javiti na broj mobitela 0917887658.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...