Dino Rađa je objavio fotografije s operacije: “Boli nema. Kao da si na vatru prolio vodu”

Dino Rađa je u zagrebačkoj specijalnoj bolnici Sveta Katarina prije tri mjeseca transplantirao matične stanice iz kuka u koljena, a na Instagramu je objavio fotografije iz bolnice uz status koji prenosimo u cijelosti.

Svi znaju za dobre stvari koje obilježe nečiju karijeru. Trofeji, titule, pobjede, porazi i tako dalje. Međutim imaju i neke posljedice koje svačija karijera nosi. Nekom manje, a nekom više, ali u biti svakome. Dosta mojih suigrača i poznanika je mijenjalo kukove, kolina, operiralo leđa i ko zna šta još. Tako nisan ni ja iznimka, osim šta još uvik nisan u fazi zamjene, ali san odavno u fazi održavanja kolina. Kako medicina napreduje, tako san pokuša novu metodu matičnih stanica, napisao je Dino.

Objasnio je i postupak kojem se podvrgnuo, piše Index.

Izvadi se iz struka malo sala i onda se pročisti i matične stanice izvučene idu nazad u kolina. Čitava procedura traje 45 minuta plus par sati ostaješ na hlađenju kolina. Desno kolino koje me dva miseca nezgodno bolilo, i to u mirovanju, a ne u pokretu, prestalo je ka da si na vatru prolija vodu. Livo, koje je inače bilo operirano i stalno problematično, polako se smiruje i skoro ništa vise ne boli. Tako da su moja iskustva odlična, piše Rađa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...