Samsungovi telefoni iz Galaxy S21 serije od petka u Hrvatskoj

Nakon globalnog predstavljanja, Samsung je novu S21 seriju predstavio i u Hrvatskoj, a novi telefoni u preodaju stižu u petak, 29. siječnja. Galaxy S21 bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6.499 HRK, a Galaxy S21+ od 7.999 HRK. Preporučena maloprodajna cijena Galaxy S21 Ultre iznosi 9.599 HRK, dok će slušalice Galaxy Buds Pro koštati 1.699 HRK.

– Prošle godine uvjerili smo se koliko je tehnologija neophodna u našem životu. Oduševljen sam što danas mogu predstaviti Samsung pametne telefone koji svojim nevjerojatnim performansama i naprednom tehnologijom odgovaraju na svakodnevne izazove. Galaxy S21 uređaji daju jedan potpuno novi doživljaj pametnim telefonima, koji su nam jednako bitni za posao, zabavu, komunikaciju s obitelji i prijateljima ili upravljanje pametnim domom – rekao je Pavle Zobundžija, voditelj odjela mobilnih komunikacija, Samsung Electronics Adriatic.

Galaxy S21 ima novi, kompaktniji dizajn, dok Galaxy S21+ nudi 6,7-inčni prošireni zaslon i jaču bateriju. Galaxy S21 bit će dostupan u fantomskoj ljubičastoj, sivoj, rozoj i bijeloj boji u verziji od 128 i 256 GB, te 8 GB RAM memorije. Galaxy S21+ dolazi u fantomskoj ljubičastoj, srebrnoj i crnoj boji u verziji od 128 GB i 256 GB, te uz 8 GB RAM memorije.

Galaxy S21 Ultra bit će dostupan u dvije matirane boje – fantomskoj crnoj i srebrnoj, Za razliku od Galaxy S21 i S21+ uređaja , Galaxy S21 Ultra dostupan je u verziji od 128, 256 i 512 GB, te s 12 GB RAM memorije. On podržava S Pen olovku, koji korisnicima omogućuje crtanje, uređivanje fotografija, vođenje bilješki i potpisivanje dokumenata.

Nove su i Galaxy Buds Pro slušalice s 11 milimetarskim wooferom i 6.5 milimetarskim tweeterom koje donose bogatiji i živopisniji zvuk uz minimalne smetnje. Osim što imaju novi izgled, ove bežične slušalice su i vodootporne, a mogu trajati do osam sati bez punjenja.

Oni koji će do 28. siječnja naručiti Galaxy S21 5G ili S21+ 5G pametni telefon, na poklon dobivaju Galaxy Buds Live bežične slušalice. Ako se korisnici pak odluče na prednarudžbu Galaxy S21 Ultra 5G pametnog telefona, na poklon dobivaju Galaxy Buds Pro bežične slušalice. U svakoj ponudi korisnici na poklon dobivaju premium uređaj Galaxy SmartTag. Uzevši u obzir i nižu cijenu u odnosu na prošlogodišnje modele, i raniji početak prodaje, Samsung očito cilja ugrabiti što veći komad tržišta, javlja 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...